vineri, 7 septembrie 2007

Dezamagire

Cand credeam ca doar in Romania exista nume ca de exemplu ,,Legenda dragostei", ,,Vandana", ,,Dolaru" s.a.m.d. am primit o grea lovitura.In Venezuela (comandante Chavez) s-a propus o lege care sa interzica numele extravagante,care expun la ridicol,care au o conotatie sexuala etc. Cititi si va cruciti:Hitler Adonys Rodriguez Crespo,Max Donald,Usnavy,Usmail,Genghis Khan,Nick Carter Backstreet Boys,Superman(asta era si la noi parca).
Ne raman totusi palatele si turnuletele.

Moartea bea bere si chiuleste


Beer - These bloopers are hilarious

Ion Iliescu vrea ca romanii sa se culce odata cu gainile


Probabil Tovarasului ii este dor de programul de mai sus.Ca altfel nu-mi explic.Sau vrea sa aiba activitate.Nu s-a pensionat?Huo!
Da,la 22.oo era inchiderea programului.

Vanghelie al Americii strikes again!

George W. Bush a dat iar cu bata in balta ,de data asta in Australia.Prezent la Forumul Asia-Pacific (APEC),a multumit gazdelor pentru summit-ul OPEC,apoi in loc de ,,trupele australiene" a folosit ,,trupele austriece".Pentru el e totuna ,oricum e bine.

Jonathan Yeo


Jonathan Yeo,artist britanic,si portretul pe care i l-a facut presedintelui George W Bush. Portretul a fost realizat din taieturi din reviste porno.Priviti urechea dreapta a presedintelui!