vineri, 19 octombrie 2007

Barfe din fotbal

Drogba vrea sa plece de la Chelsea.Invata italiana si spaniola si declara ca ar pleca doar la una din urmatoarele 4 echipe:Barcelona,Real Madrid,Inter sau Milan.
O parte dintre jucatorii nationalei Braziliei organizeaza un chef monstru dupa victoria cu 5-0 in meciul cu Ecuador.
Capdevila,jucator la Villareal:Singura posibilitate de a-l opri pe Messi e sa nu joace deloc.(Citeam zilele trecute alta,nu mai stiu cine declara ca unicul lucru pe care poti sa-l faci in fata lui Messi e sa te rogi.Probabil sa aiba o zi proasta)
Si din USA,o stire cu Victoria.Care Victoria?Pai cate Victorii sunt in USA?E doar una.Aia care si-a dus barbatul la Hollywood.S-a suparat pe Tom Cruise si pe Katie Holmes.Ca pleaca din LA.
-Pai bine mai Tomita,ma faci sa vin aici si tu pleci acum?Ca de stiam ramaneam in Spain. David,suna-i pe aia de la Madrid si roaga-i sa te ia inapoi!Ma simt tradata!

Putiferii

Problema
Un articol din Gandul,despre ''persoane ce folosesc putin sapun sau chiar deloc"
Solutia
Detectorul de putoare.Ceva asemanator cu detectorul de fum,dar in loc de apa sa iasa ceva de curatat.Sa aiba un miros placut.Si sa curete bine.Si ar fi perfect daca ar stropi doar personajele putifere.Si pe autobuze sa scrie mare:,,Autobuz dotat cu dispozitive antijeg".Poate asa merg pe jos.

Spaniolisme

De cateva zile lucrez cu un spaniol care stie cateva cuvinte romanesti:cap de miel,maimuta parosa,serus,pa,futata stalin,bulangiu pervers.Stie ce inseamna si acum le foloseste destul de des.Oare de ce se invata prostiile prima data?