vineri, 9 noiembrie 2007

Moartea Stelei


Tombstone generator

Din fotbal

Gazzetta dello Sport face un sondaj,intreband 10 antrenori sau fosti jucatori care e cea mai buna echipa din Liga Campionilor.Iata ce au raspuns:
Marcello Lippi-Manchester United
Dunga-Manchester United
Claudio Ranieri-Barcelona si Milan
Donadoni-Barcelona,Milan si Inter
Fatih Terim-Milan
Scolari-Milan
Demetrio Albertini-Barcelona
Alberto Zaccheroni-Barcelona
Francesco Guidolin-Barcelona
Dino Zoff-Barcelona

Ruud Gullit e noul antrenor de la Los Angeles Galaxy.

Ziarul Sport scrie aici de un posibil transfer al lui Goian la Barcelona.

Milan vrea sa-si intinereasca apararea prin transferul lui Sergio Ramos de la Real Madrid.Avand in vedere ca media de varsta a apararii e de 33 de ani, ar fi cazul.Are o clauza de 150 de milioane de euro.Real Madrid spera si ei ca acesta sa fie un mod de al putea transfera pe Kaka.



Curiozitati si tampenii din fotbal

Transfer de crainic.Real Madrid le fura crainicul celor de la Zaragoza.Arturo Siso Villar,care i-a incantat ultimii 15 ani pe fanii Zaragozei cu anuntarea echipelor,golurilor....,va fi vocea de pe Bernabeu.

Padddypower.com,o casa de pariuri,accepta un pariu curios:daca Joan Laporta,presedintele Barcelonei,ii va retrage abonamentul lui Bernd Schuster,actual antrenor la Real Madrid.Acesta are abonament din 2004.

Gianni de Biasi,noul antrenor al lui Levante,ultima clasata in campionatul spaniol,le-a cerut jucatorilor saptamana trecuta sa-i faca fiecare echipa, anonim.Asa au reusit prima victorie din acest an,3-0 cu Almeria.

Luciano Leguizamon,atacant la Gimnasia La Plata,Argentina,face schimb de tricou cu Veron,jucator la Estudiantes in pauza meciului dintre cele doua echipe.Estudiantes castiga cu 0-1.Pentru schimbul de tricou este condamnat de fani si de conducerea echipei.Nu va juca in urmatorul meci,va primi si o amenda.Conducerea lui Gimnasia se gandea sa nu-l mai lase sa joace si sa-l transfere in iarna.Jucatorului,total bulversat,nu-i ramane decat sa-si ceara public scuze.Chiar daca nu are nici o vina.