joi, 1 noiembrie 2007

Sperante

Adaug o noua categorie,dedicata viitoarelor vedete ale fotbalului.Astazi,nu se putea altfel,un jucator de la Barcelona,israelianul Gai Assulin,16 ani.

Dezamagire

Sunt sincer dezamagit de Dan Petrescu.Afirmatia lui nu are nici o acoperire.Ar avea doar daca ar antrena in k1.Sper sa nu continue asa.Pentru ca ar ajunge in aceeasi banca in care stau,citand din Dancu,javre si scursori.Apropierea (de exemplare de gradina zoologica) molipseste.Exemplul de urmat e mai jos.
Un fulger il loveste pe un angajat al clubului italian Lecce.Acesta strangea echipamentul dupa un antrenament.Moare servind clubul.E exact ceea ce au impresia ca fac diverse personaje din fotbalul romanesc,motivandu-si frustrarile,nevrozele,violenta prin identificarea totala cu un club sau altul.Destinatia optima?FC Balaceanca.Poate asa se curata fotbalul de lepre.

Gica Craioveanu


Majoritatea colegilor de generatie ai lui Craioveanu au ales fie antrenoratul,fie diverse functii la cluburi din Romania.El a ramas in Spania.Scrie in ziarele sportive spaniole,participa la evenimente legate de fotbal,este invitat permanent la o televiziune spaniola intr-un program de fotbal.

Un articol in As,aici.

Invitat in juriu la ,,Futbol Draft 2007",aici.

Invitat permanent la ,,Minuto y resultado",aici.

Un articol cu el,vorbind despre Gloria Bistrita,aici.