duminică, 11 noiembrie 2007

Turism in Apuseni


Daca vrei o cazare cool in Apuseni si ajungi prin Albac,opreste la pensiunea Maria.
Poze,adresa si nr. de telefon,aici

Incidente la summitul ibero-american


www.Tu.tv

Intalnirea nu a fost, insa, lipsita de incidente. Summitul s-a incheiat cu o altercatie intre seful guvernului spaniol Jose Luis Zapatero si presedintele venezuelean Hugo Chavez, pe care nici regele Spaniei, Juan Carlos, nu a reusit sa il faca sa taca.

Liderul venezuelean nu a incetat, inca de la sosire, de vineri, sa spuna despre predecesorul lui Zapatero, conservatorul Jose Maria Aznar, ca este un "fascist". Aceste declaratii l-au suparat pe actualul sef al guvernului spaniol, care a cerut cu insistenta mai mult respect pentru orice lider ales in mod democratic.

Tonul a urcat si mai mult cand Chavez, cu cateva minute inainte de inchiderea summitului, i-a atacat pe sefii de companii spaniole si din nou pe Aznar.

"Un fascist nu este om, un sarpe este om in mai mare masura decat un fascist". Regele Juan Carlos, palid, a incercat sa-l opreasca pe presedintele venezuelean, aruncandu-i vizibil furios: "De ce nu taci?".

In discursul sau, Hugo Chavez a atacat si Biserica venezueleana si pe Papa, inainte de a acuza Statele Unite si Uniunea Europeana ca au aprobat o lovitura de stat impotriva sa in aprilie 2002.

Nemaiputand suporta, regele Juan Carlos a iesit din sala atunci cand presedintele nicaraguan Daniel Ortega i-a luat apararea lui Chavez si i-a dat din nou cuvantul pentru scurt timp.
Via ziare.com,aici

Sperante

Bantuind pe bloguri de fotbal spaniole gasesc unul,futbol factory,in care apar grupati pe tari viitorii fotbalisti.Dau click pe Romania si apar 4 nume:
Dumitru Copil-aici
Cristian Ion Ponde-aici
Claudiu Keseru
Nicolae Mitea
Despre Copil stiam ca e la scotieni.De Ponde habar nu aveam,cu Keseru sunt de acord ca mai poate evolua.Mitea,parerea mea,e deja intrat in marea masa a fotbalistilor romani care ajung la un nivel de unde nu mai urca.
Lipsesc altii,cum ar fi Torje,Bicfalvi,Stancu....