vineri, 9 noiembrie 2007

Curiozitati si tampenii din fotbal

Transfer de crainic.Real Madrid le fura crainicul celor de la Zaragoza.Arturo Siso Villar,care i-a incantat ultimii 15 ani pe fanii Zaragozei cu anuntarea echipelor,golurilor....,va fi vocea de pe Bernabeu.

Padddypower.com,o casa de pariuri,accepta un pariu curios:daca Joan Laporta,presedintele Barcelonei,ii va retrage abonamentul lui Bernd Schuster,actual antrenor la Real Madrid.Acesta are abonament din 2004.

Gianni de Biasi,noul antrenor al lui Levante,ultima clasata in campionatul spaniol,le-a cerut jucatorilor saptamana trecuta sa-i faca fiecare echipa, anonim.Asa au reusit prima victorie din acest an,3-0 cu Almeria.

Luciano Leguizamon,atacant la Gimnasia La Plata,Argentina,face schimb de tricou cu Veron,jucator la Estudiantes in pauza meciului dintre cele doua echipe.Estudiantes castiga cu 0-1.Pentru schimbul de tricou este condamnat de fani si de conducerea echipei.Nu va juca in urmatorul meci,va primi si o amenda.Conducerea lui Gimnasia se gandea sa nu-l mai lase sa joace si sa-l transfere in iarna.Jucatorului,total bulversat,nu-i ramane decat sa-si ceara public scuze.Chiar daca nu are nici o vina.

Niciun comentariu: